top of page

Gelpolish is sterk en flexibel en biedt daarnaast een goede versteviging van de natuurlijke nagel. Magnetic Gelpolish blijft wekenlang goed zitten: glanzend en krasvrij.

Ook op teennagels is gelpolish ideaal, immers wie wil er nou geen mooi verzorgde teennagels, de hele zomer lang! Teennagels groeien minder snel dan vingernagels waardoor de gelpolish tot 6 weken mooi blijft zitten met een prachtige glans zonder dat er hoekjes afbreken. Ook een mooie french manicure/pedicure is mogelijk.

Omdat ik tevens nagelstyliste ben heb ik ruimschoots ervaring met het plaatsen van gelpolish; zowel op kunstnagels, als op eigen nagels met of zonder versteviging. Ook op teennagels zijn de mogelijkheden divers; kapotte, gescheurde of schimmelnagels zijn perfect te repareren met speciale gel, en met een laagje gelpolish erover is er geen beschadiging meer te zien.

Omdat de voorbereiding van teennagels voor gelpolish veel tijd vraagt, kan er enkel gelpolish worden geplaatst in combinatie met een pedicurebehandeling.


Ben je geïnteresseerd in wat de mogelijkheden zijn die bij jou passen? Mail, bel of stuur een berichtje!

bottom of page