top of page

De UnicBrace nagelbeugel is een nieuw soort nagelbeugel welke uit Polen afkomstig is.

Ingroeiende nagels staan in de top 3 van meest voorkomende ongemakken in mijn praktijk. Ik ben dan ook altijd op zoek naar mogelijkheden om dit pijnlijk ongemak te lijf te gaan. De UniBrace nagelbeugel is uniek omdat in zeer korte tijd snel resultaat kan worden behaald. De typische M-vorm is karakteristiek voor deze techniek. Het zorgt voor een extra krachtige beugel die gelijk de klachten vermindert. De beugels zijn over de hele nagelplaat te plaatsen of slechts aan één kant, afhankelijk van de indicatie met een haakje bevestigd, vastgeplakt met composiet of een combinatie van beide.

De UniBrace is een instrument waarmee ik verschillende soorten en maten beugels kan maken voor alle vormen van ingroeiende nagels. Waar ik in het verleden eigenlijk alleen klachten aan de grote teen kon verhelpen, zijn beugels van de UniBrace ook op maat te maken voor de kleinere tenen.

De UniBrace nagelbeugel is gemaakt van chirurgisch staal dat voldoet aan de strengste eisen en is veilig voor gebruik op het menselijk lichaam. Het wordt vastgezet met composiet, een volledig veilig medisch goedgekeurd product dat uw tandasrts ook gebruikt, het veilig is voor gebruik en er zijn geen allergische reacties te verwachten.

De UniBrace nagelbeugel is een universele aanpak van het probleem van ingroeiende nagels. Maar geen ingroeiende nagel is hetzelfde, daarom is een individueel behandelplan noodzakelijk, het is maatwerk.

Na een intensieve training ben ik blij me sinds kort gecertificeerd UniBrace specialist te mogen noemen.

Heeft u vragen over deze vernieuwende methode schroom niet en neem contact op!

bottom of page